Vrijwillige ouderbijdrage

De ouderraad beheert de vrijwillige ouderbijdrage van KC de Rietgors. Deze ouderbijdrage is nodig om alle extra activiteiten op school te bekostigen. De vrijwillige ouderbijdrage voor de Rietgors is € 10,- per kind per schooljaar. In het 1e kwartaal van ieder jaar ontvangt u over deze betaling een bericht per e-mail.

Ouderparticipatie: oud papier ophalen

De vrijwillige ouderbijdrage ligt laag doordat we ook oud papier ophalen in en rond Leuvenheim. Wij vragen elk ouderpaar om zich 1 keer per jaar in te schrijven en mee te helpen om oud papier op te halen.

Ouders die ervoor kiezen om hier niet in te participeren, vragen wij een hogere vrijwillige bijdrage. De ouderbijdrage bedraagt dan € 65, - per kind per jaar.

Vraag & antwoord

Op Kindcentrum de Rietgors hebben we een 5-gelijke-dagenmodel en we hanteren een continurooster. De schooltijden zijn voor alle kinderen elke dag gelijk en zijn van 08.30 tot 14.00 uur. Meer leest u op onze pagina Schooltijden & continurooster.

KC de Rietgors is een kleinschalige openbaar kindcentrum in het dorp Leuvenheim, waar iedere leerling welkom is. Zoekt u een school voor uw kind? Maak dan een afspraak voor een informatief gesprek en een rondleiding. U kunt ons contactformulier invullen, wij nemen dan snel contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen. U bent van harte welkom!

Op het moment dat kinderen naar Kindcentrum de Rietgors gaan, kunnen de kinderen terecht bij de buitenschoolse opvang van ons kindcentrum, in het voor kinderen bekende gebouw. Wij bieden BSO op iedere dinsdagmiddag en donderdagmiddag tijdens alle schoolweken. Bij voldoende animo breiden we het aantal dagen uiteraard graag uit. 

Klik hier om meer te lezen over onze BSO